Zo Mooi Geboortekaartjes

Geplaatst op: 6 nov 2017

Trends in geboortekaartjes van Zo Mooi

De collectie van Zo Mooi is compact en overzichtelijk met de nieuwste trends in een bijzondere collectie geboortekaartjes. Het combineren van geboortekaartjes tot een uniek ontwerp voor een zoon of dochter vindt ontwerpster Monique elke keer een leuke uitdaging. Stuur een mail met je wensen en zij gaat voor jullie aan de slag!

 

Geometrisch vs. Black/White Dots

Stoere en hippe geometrische ontwerpen die tevens geschikt zijn voor het toevoegen van een DIY labeltje en baby fotolabel of fotostrip. Aan te passen naar eigen smaak met de eenvoudige ontwerptool. Met een mooi geboorte gedichtje op de binnenkant creëer je een uniek geboortekaartje voor een jongen of meisje.

 

geometrische geboortekaartjes

 

Waterverf = Lief & Stoer

Waterverf gecombineerd met pastel en de zwart/wit trend is Hot & Hip! Zo ontstaat een fris en krachtig geboortekaartje met een zachte uitstraling. Poeder roze en vergrijsd blauw zijn populaire kleuren. In de Illustratie map van de ontwerptool staan veel waterverf om uit te kiezen.

 

waterverf geboortekaartjes

 

Onweerstaanbare sluitstickers

Om je geboortekaartje mooi te verzenden, heeft Zo Mooi sluitzegels én postzegels ontworpen. Wil je de envelop mooi versieren met een passende sluitsticker, dan ben je bij Zo Mooi aan het juiste adres. In de uitgebreide collectie sluitzegels zijn zowel neutrale als uitgesproken jongen of meisje ontwerpen te bestellen. Uniek is de serie “lekker afwisselend plakken” in zwart/wit en kraft met 6 ontwerpen op 1 vel. Een ontwerp op maat is gratis en de stickers worden dezelfde dag nog verstuurd (bestellen vóór 12u).

 

 geboortekaartje sluitstickers

 

Forget the moon, we love you beyond the galaxy..

Zo Mooi vertaalt het sterrenbeeld van je kindje naar een gave unieke collectie geboortekaartjes in hippe kleuren, waterverf en goud. Bij het sterrenbeeld geboortekaartje is de losse fotostrip van jullie kindje een prachtige aanvulling. Voor de babykamer is het hippe tegeltje met sterrenbeeld, naam en tekst natuurlijk een must!

 

sterrenbeeld geboortekaartje

 

Gratis proefdruk en advies

Het kaartje waar je verliefd op wordt, kan je alvast aanpassen met de naam en geboortedatum van je kindje. Zo Mooi kijkt graag kosteloos en vrijblijvend mee. Met de code PZ01ZM ontvang je één gratis proefkaart t.w.v € 4,05 van het door jullie gekozen geboortekaartje én een papierwaaier met 5 prachtige stevige kwaliteiten om uit te kiezen.

  


Geschreven door:

Zo Mooi