Adverteren

Allenieuwegeboortekaartjes.nl is een uniek platform waar je als kleine, exclusieve ontwerper jullie nieuwst ontworpen geboortekaartjes kunt tonen aan een breed publiek. Je kunt hiermee je online zichtbaarheid vergroten zonder dat je ontwerpen afstaat, verkoopt of ter beschikking stelt via een website van derden. Het primaire doel is het presenteren van de allernieuwste geboortekaartjes die online verkrijgbaar zijn. De verkoop regel je helemaal zelf.

 

Als je je  aanmeldt bij allenieuwegeboortekaartjes.nl zullen wij beoordelen of jouw/jullie website geschikt is voor een samenwerking. We vragen minimaal 25 ontwerpen op jouw/jullie eigen site en beoordelen mede de look & feel van de bedrijfswebsite. We mogen zonder opgave van reden een beslissing nemen of je/jullie deel kunt/kunnen nemen op allenieuwegeboortekaartjes.nl.

 

Kosten en mogelijkheden

1. Een nieuw ontworpen geboortekaartje plaatsen

Voor een goede kennismaking met allenieuwegeboortekaartjes mag er 1 x per 9 maanden gratis een geboortekaartje worden geplaatst op de website. Hiervoor ontvangen we graag per mail minimaal 2 afbeeldingen van een geboortekaartje en wij plaatsen deze aansluitend voor je op de website. 

 

2. Banner, bedrijfspagina en onbeperkt nieuwe geboortekaartjes plaatsen voor een klein prijsje

Om overal op de website goed zichtbaar te zijn kun je / kunnen jullie deelnemen als partner op allenieuwegeboortekaartjes.nl. Jouw/Jullie banner wordt random gepresenteerd binnen de zelf gekozen thema´s die bij jou/jullie aansluiten. Ieder bedrijf krijgt een vermelding bij de ontwerpers van allenieuwegeboortekaartjes en een eigen bedrijfspagina met een link naar de website. Dat is niet alles! Er mogen veel geboortekaartjes worden geupload op allenieuwegeboortekaartjes.nl met een link naar het kaartje op jouw eigen website. Hierbij vragen we je maximaal 1 kaartje per dag te uploaden om het voor iedereeen leuk te houden. De kosten voor deze uitgebreide vermelding bedragen eur. 14,00 per maand. 

 

3. Blog en vindbaarheid

De website is in gericht op SEO en geeft je waardevolle links naar je eigen website. Om dit nog extra aan te zetten mag je gratis een blog plaatsen op onze website.
1 keer per kwartaal zorgen wij voor een nieuw artikel naast de kaartjes onze bezoekers te informeren en om via verschillende wegen bezoekers te genereren.

 

Alle prijzen zijn exclusief btw. en betaling is 1 x per jaar.