Retro geboortekaartjes - nostalgisch - allenieuwegeboortekaartjes.nl

Retro geboortekaartjes grijpen terug naar vervlogen tijden. Soms waan je je echt weer terug in de 60er jaren maar toch zijn de geboortekaartjes heel eigentijds zijn door de mix van retro en het hier en nu. Soms door de gebruikte illustraties maar nostalgie kan ook ontstaan door bijzonder kleurgebruik. Wij houden heel erg van nostalgische en retro geboortekaartjes waarbij nog wel even de duidelijke note dat dit zeker geen kopieen zijn van geboortekaartjes van tientallen jaren geleden. De ontwerpers zijn door deze periode geinspireerd geraakt en maakten er hun eigen huidige nieuwe versie van. 

 De website van allenieuwegeboortekaartjes.nl is een uniek platform waar exclusieve en unieke ontwerpers hun nieuwe geboortekaartjes kunnen presenteren. Via onze startpagina voor alle geboortekaartjes zoek je met een paar klikken binnen de verschillende thema's en onderwerpen naar het uniekste kaartje voor jullie kindje. Zo kun je ook selecteren bijvoorbeeld de stoerste, ambachtelijk gedrukte of geboortekaartjes voor meiden en zijn er nog veel meer thema's om precies te vinden wat je zoekt. Ga hier naar alle geboortekaartjes en maak zelf je eigen persoonlijke selectie.

 

Naast de retrokaartjes op onze website hebben we natuurlijk nog veel meer geboortekaartjes om te bekijken. Je kunt heel makkelijk je eigen kaartje selecteren via onze selectietags. Maar neem ook zeker een kijkje bij bijvoorbeeld de dieren, populaire en handgetekende geboortekaartjes.

 

geboortekaartjes stoere geboortekaartjes letterpress geboortekaartjes meisjes-geboortekaartjes

 SELECTEER ZELF

je geboortekaartjes

STOERE

geboortekaartjes 

LETTERPRESS

geboortekaartjes 

MEISJES

geboortekaartjes