Een lief geboortekaartje kiezen

Geplaatst op: 14 jun 2022

To do: een lief geboortekaartje kiezen

Hoera, er is een kindje op komst! Als aanstaande ouders komt er een hoop op jullie af. Van het inrichten van de babykamer tot het kiezen van een mooie naam, er is genoeg te regelen voordat de kleine zich aandient. Een van de leukere voorbereidingen is toch wel het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje! Want als jullie zoon of dochter er eindelijk is, dan is het natuurlijk fantastisch om dit blijde nieuws met iedereen te kunnen delen.

 

Het perfecte geboortekaartje kiezen

Maar hoe kies je dan een geschikt kaartje om de geboorte van je kindje mee aan te kondigen? Er is tegenwoordig heel veel mogelijk, dus de keuze kan nog best lastig zijn. Het belangrijkste is dat jullie een geboortekaartje kiezen dat bij jullie past. Kijk bijvoorbeeld naar hoe jullie de babykamer hebben ingericht en haal daar inspiratie uit. Ga bijvoorbeeld voor een jungle geboortekaartje met wilde dieren. Of heeft de naam misschien een mooie betekenis die je kunt terug laten komen in het kaartje? Denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje met goudfolie maantje.

jungle geboortekaartje

 

Voor jongens en meisjes, maar ook unisex

Bij Koningkaart vind je talloze trendy geboortekaartjes in allerlei stijlen en thema’s. Van chic met foliedruk tot vrolijk met dieren en van minimalistisch tot vintage. Er is voor ieder wat wils! Kijk eens bij de jongens geboortekaartjes voor tientallen ontwerpen voor je zoontje. Is er een klein meisje op komst? Neem een kijkje tussen onze meisjes geboortekaartjes voor een lief ontwerp voor je dochtertje. Wanneer je het geslacht nog niet weet of wanneer je er simpelweg liever niet de nadruk op legt, dan kun je natuurlijk ook voor een neutraal geboortekaartje gaan.

jongen meisje

Personaliseer de geboortekaartjes

Hebben jullie een kaartje gevonden dat jullie aanspreekt? Open de kaart in de ontwerptool en personaliseer deze helemaal naar eigen wens. Pas lettertypes aan, kies een andere achtergrondkleur of voeg je eigen foto’s toe. Zo krijg je in een handomdraai een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Om het helemaal af te maken kun je er bijpassende sluitstickers bij bestellen. Maak je eigen ontwerp of kies een sticker uit de collectie en plak deze op de enveloppen om er een mooi geheel van te maken. Zo worden de geboortekaartjes echt een feestje om te versturen en ontvangen!

geboortekaartjes