Geboortekaartjes Winter

Geplaatst op: 29 nov 2021

 
Hopelijk houd jij net zo van een echte winter als de ontwerpster van de kaartjes van Jakima. En met echt bedoel ik: veel sneeuw op velden en wegen, lekker sleetje rijden in het park, sloten en vaarten die met een dikke laag ijs bedekt zijn zodat je er veilig overheen kan schaatsen. Echt Hollands winterplezier! Voor kindjes die in de winter geboren zijn heeft zij nu een nieuwe serie winter geboortekaartjes ontworpen met vrolijke winterfiguurtjes in heldere kleuren en uiteenlopende formaten.
 
winter geboortekaartjes jakima
 
Misschien vind je dieren geboortekaartjes leuker. Kies dan voor een kaartje met bv. pinguïns en een papegaaiduiker. De kaartjes met pinguïns zijn extra leuk omdat de mogelijkheid bestaat er een hele grote familie van te maken.
 
geboortekaartjes winter dieren
 
Zoals je gewend bent bij Jakima kun je alle kaartjes heel makkelijk customizen. Kleurtjes aanpassen, poppetjes verplaatsen of schalen, teksten weghalen of toevoegen. En wij kijken graag mee en helpen je indien nodig. Dus schroom niet om te bellen of te mailen als je een vraag hebt.
 
geboortekaartjes winter silhouet