Wanneer drie vier wordt

Geplaatst op: 25 jan 2018

Bij de geboorte van je eerste kindje stond er “ons kindje [naam] is geboren!” maar, bij de komst van je tweede wordt er ook een broertje of zusje geboren. Hoe gaat het geboortekaartje voor deze tweede uk er dan uit zien?

 

Één is twee

Er zijn ouders die er voor kiezen om het geboortekaartje van kind nummer 1 ook te gebruiken voor kind nummer 2. Dit ontstaat vanuit de overweging dat je je tweede kind dezelfde behandeling wilt geven als je eerste kind. Uiteraard moet het kaartje hier zich wel voor lenen of misschien een beetje worden aangepast.

 

geboortekaartjes-tweede-kindje

Kaartjes van MyCards, Jille Jille en Lief Leuk & Eigen

Samen spelen

Allebei je kleintjes samen op één kaartje! Er zijn veel ontwerpen te vinden waarop je op een speelse manier beide kinderen kan afbeelden. Hiermee geef je ze beiden een plekje.

 

geboortekaartje tweede kind dieren

Kaartjes van MyCards en Studio Koekepeer

Het hele gezin

Nu jullie met zijn vieren zijn is het ook mooi om het complete gezin af te beelden: mama, papa, grote broer of zus en kleine uk. Zeker wanneer dit ook meteen jullie laatste kindje is is het mooi om een familieportret te (laten) maken.

 

Wil je nog meer inspiratie voor kaartjes voor je tweede kindje opdoen, kijk dan op onze pagina: https://www.allenieuwegeboortekaartjes.nl/geboortekaartjes-tweedekind

 


Cover foto:

Kaartje van Lief Leuk & Eigen

Geschreven door:

Aukje van Rossum, 25 jaar, is onlangs moeder geworden van June en ontdekt elke dag iets nieuws op het gebied van ouderschap.