Vrolijke lentekaartjes

Geplaatst op: 6 mrt 2018

De bloemen beginnen te bloeien, het wordt steeds mooier weer en de vogeltjes fluiten volop. Oftewel, het is lente! Als je in deze heerlijke periode uitgerekend bent, is het ontzettend leuk om dit seizoen ook terug te laten komen op het geboortekaartje. Daarom zet ik hier vijf mooie kaartjes voor lentekindjes voor je op een rijtje.

 

lente geboortekaartje mycards

Lief klein lammetje

Dit schattige kaartje van MyCards is bij uitstek een lentekaartje. De vrolijke bloemetjes, het lieve kleine lammetje en een heerlijk zonnetje in de lucht creëren de perfecte sfeer. De kaart is verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes en is ook in een broertje/zusje versie beschikbaar.

 

retro geboortekaartje lente snoesjes

Lieflijk retrokaartje

Zachte kleuren en mooie bloemen passen perfect bij de lente. Op dit kaartje van Snoesjes wordt dit samen gecombineerd tot een schattig retrokaartje. De baby in het mandje en de poezen die komen kijken, maken dit lieflijke tafereel compleet.

 

lente geboortekaartje vogels lillybird

Vrolijke vogels

Op dit kaartje van Lilly Bird kondigen vrolijke vogeltjes de komst van jouw kindje aan. De bloemetjes met hartjes passen perfect bij het seizoen. De combinatie van een zachte achtergrondkleur met felgekleurde vogels en bloemen, maakt het kaartje lief en toch stoer.

 

lente geboortekaartjes konijn tsjip

Prachtige bloemen

Niks is zo verbonden met de lente als bloeiende bloemen. En dat is op dit prachtige kaartje van Tsjip Geboortekaartjes goed te zien. Verschillende soorten bloemen en takjes omringen een klein konijntje en de naam van jullie kindje.

 

lente geboortekaartjes boom gupje

Kleurrijke boom

De lente staat synoniem aan een steeds vrolijker gekleurde wereld. De zon laat zich steeds vaker zien en alles groeit en bloeit. Dat komt mooi terug op dit kaartje van Gupje.com. De vrolijke kleuren in de boom, de fladderende vlinders en de bloeiende bloemen, het hele plaatje is compleet om de geboorte van jouw kleintje aan te kondigen. Dit kaartje is compleet aan te passen met extra broertjes of zusjes. Helemaal perfect dus!

 


Geschreven door:

Lidewij Timmermans (26) is thuisblijfmama van peuterdochter Arya en babyzoontje Ayden. Ze schrijft graag over alles wat met het moederschap te maken heeft.