Trends in geboortekaartjes

Geplaatst op: 13 mrt 2019

Verwachten jullie een kindje? Wat leuk, gefeliciteerd! Naast het inrichten van de babykamer en het kopen van kleertjes is het uitkiezen van de geboortekaartjes ook niet onbelangrijk! Je wilt tenslotte het liefst aan iedereen laten weten dat jullie prachtige zoon of dochter is geboren. Gaan jullie het liefst voor een super hip kaartje? Lees dan snel verder want Koningkaart vertelt in deze blog wat op dit moment de trends op het gebied van geboortekaartjes zijn.

 

geboortekaartjes met initialen

INITIALEN EN TYPOGRAFIE
Strakke, grafische, klassieke geboortekaartjes met veel wit zie je tegenwoordig steeds vaker. Zo’n kaartje heeft eigenlijk niets meer nodig dan een mooi lettertype en een goede kleurencombinatie. Het wordt ook steeds populairder om de initiaal van de baby in het groot op de kaart te plaatsen. Daaronder plaats je dan de volledige naam met datum. Vul de kaart eventueel op met wat bladeren of een waterverfachtergrond en de kaart is klaar om besteld te worden!

 

geboortekaartjes met spetters

SPETTERENDE GEBOORTEKAARTJES
Mag een geboortekaartje van jullie wel wat vrolijker? Al een tijdje is het enorm hip om waterverf in je ontwerp te verwerken. En wij snappen dit wel, want het geeft een hele lieve uitstraling aan het kaartje. In onze handige online ontwerptool kun je heel veel verschillende waterverf vlekken vinden dus leef je lekker uit. Maak hem nog extra feestelijk door wat gouden spetters toe te voegen!

 

geboortekaartjes regenboog

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW
De nieuwe trend op het gebied van babykamers, posters en nu ook geboortekaartjes zijn regenbogen! Deze illustraties staan op kaartjes vooral schattig in pastelkleuren of gewoon helemaal in het wit. Natuurlijk kun je kaarten met regenboogjes ook combineren met waterverf en/of spetters of ontwerp zelf je geboortekaartjes! Voor welke stijl zouden jullie gaan?