Nieuwe collectie geboortekaartjes van Jakima

Geplaatst op: 12 apr 2021

Bij de zoektocht naar een geboortekaartje laat je veel dingen meewegen: je eigen smaak en ideeën, de trends die er op dat moment heersen, een eerder kaartje dat je ooit bij iemand hebt gezien en dat je ook voor je eigen kindje wilt hebben. Kies je voor strak of versierd, voor grafisch of illustratief? Misschien ben je wel hoteldebotel van een liedje dat je hebt gehoord of een boekje dat je hebt gelezen, en wil je de sfeer van de tekst of melodie ook in je kaartje weerspiegeld zien.

geboortekaartjes Jakima 1

Wij van Jakima zijn op het moment helemaal hoteldebotel van het boekje ‘de jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy. De krachtige prenten en de levenswijze gesprekken tussen de jongen en de mol hebben wij geprobeerd te vertalen naar een nieuwe serie geboortekaartjes, Dreams die hopelijk ook bij jou een gevoelige snaar zullen raken.

 

Alle illustraties zijn van eigen hand en in een stevige zwart-witte lijn opgezet. Er zijn kaartjes voor een eerste, maar ook voor een tweede of derde kindje. Kleine aanpassingen zijn mogelijk, zoals een ander formaat kaartje, of wel of geen folie op je kaartje.

Tekst en lettertype op de kaartjes zijn heel makkelijk zelf aan te passen. En met code PK-01 is je eerste proefkaartje gratis! (folie kaartjes zijn € 2,75 bij gebruik van code).

geboortekaartjes nieuw prent jakima


geboortekaartjes jakima nieuwe collectie