Lieve geboortekaartjes met een vintage uitstraling

Geplaatst op: 27 jan 2020

Van inrichting tot kleding: vintage is hot! Maar ook binnen de wereld van geboortekaartjes zie je veel vintage invloeden. Denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje met ouderwetse poëzieplaatjes of een kaartje met retro illustraties die zo uit een oud kinderboek zouden kunnen komen. Laat je inspireren door je favoriete tijdperk of je eigen kindertijd en ga voor een vintage geboortekaartje!

 

Geïnspireerd door je eigen kindertijd


Wanneer je je klaarmaakt voor de komst van een kindje denk je natuurlijk automatisch terug aan je eigen kindertijd. Weet je nog hoe jouw geboortekaartje of kinderkamer eruit zag? En wat was je favoriete kinderboek als kleuter? Het ligt er natuurlijk aan wanneer je zelf geboren bent, maar grote kans dat al die ouderwetse plaatjes van diertjes, bloemen en vlindertjes een gevoel van nostalgie oproepen. Hoe leuk zou het zijn om het geboortekaartje van je eigen kindje te laten inspireren door je eigen kindertijd?

vintage geboortekaartjes 

Nieuwe collectie geboortekaartjes

Bij Snoesjes zijn we dol op nostalgie! We laten ons dan ook graag inspireren door oude kinderboeken, poëzieplaatjes en vintage tekeningen. Onze nieuwe collectie geboortekaartjes heeft een zoete uitstraling: polkadots, pastelkleurtjes en retro diertjes spelen de hoofdrol. De papiertexturen, tags en ouderwetse schrijfletters geven de kaartjes een extra nostalgisch gevoel.

 retro geboortekaartjes

Ontwerp je eigen unieke kaartje

Binnen onze eigen Snoesjes kun je je favoriete kaartje kiezen en eventueel aanpassen. Ga bijvoorbeeld voor een vierkant kaartje met een lief ezeltje en mintgroene achtergrond of kies een langwerpige kaart met vintage jungle dieren en vlindertjes. Ga je liever zelf creatief aan de slag? Dat kan! Je kunt ook helemaal zelf je eigen retro geboortekaartje ontwerpen. Begin met het bepalen van het formaat van het kaartje, kies dan een achtergrond en lettertypes en voeg daarna illustraties en eventueel een foto toe. Zo maak je gemakkelijk een uniek kaartje dat niemand anders heeft!

nostalgische geboortekaartjes