Geboortekaartjes voor een lente baby

Geplaatst op: 19 mrt 2021

Nog even en dan is het weer lente. De vogeltjes fluiten al, aan de bomen komen er knoppen en de zon wordt iedere dag een beetje warmer. Ook op straat zien we een hoop vrolijke en blijde gezichtjes. Hoog tijd dus om onze nieuwste lente geboortekaartjes voor te stellen.

geboortekaartjes bloemen

Een nieuwe collectie met lente geboortekaartjes

Elk seizoen heeft zijn charmes, maar van de lente… daar worden wij toch altijd extra blij van. De lente staat voor een nieuw begin, er worden veel jonge dieren geboren in deze periode en de natuur begint weer te groeien. Ben je zwanger en verwacht je je kindje deze lente dan is het natuurlijk erg leuk om dit seizoen terug te laten komen op het geboortekaartje. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal nieuwe geboortekaartjes ontworpen met de lente in ons hoofd. Denk hierbij aan jonge dieren, kleurige bloemen, vrolijke vlinders en speelse bijtjes. Dat past perfect bij de geboorte van jouw kindje.

geboortekaartjes lammetje

Lente kriebels: bloemen, planten en bijtjes

Als je aan de lente denken dan denk je eigenlijk gelijk aan springende lammetjes en aan kleurrijke bloemen en planten. Die mogen dus niet ontbreken op onze geboortekaartjes. Wat dacht je van een schattige lammetje, vrolijke madeliefjes of een speelse bloemenkrans op je kaartje. Wil je toch net even wat anders, kies dan voor een silhouet geboortekaartje met jongen of meisje op een step.

geboortekaartjes silhouet

Nieuwsgierig geworden naar onze lente geboortekaartjes? In onze webshop hebben we de toppers alvast op een rijtje gezet. Zo weet je gelijk welke geboortekaartjes er bij de lente passen. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerpen van je droomkaartje? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag!