geboortekaartjes met foliedruk

Geplaatst op: 5 mrt 2020

Nieuw bij Koningkaart: schitterende geboortekaartjes met foliedruk

Hoera! Eindelijk presenteert Koningkaart vol trots haar nieuwe collectie geboortekaartjes. En deze is extra speciaal, namelijk foliedruk. Vanaf nu kun je ook bij Koningkaart terecht voor lieve geboortekaartjes met schitterend goud- of zilverfolie. Hebben we je een beetje nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

goudfolie verschillende kaarten

Tijdloze geboortekaartjes met extra shine

De geboorte van jouw zoontje of dochter is natuurlijk heel erg bijzonder. We kunnen ons goed voorstellen dat je dit nieuws graag met een mooi geboortekaartje wereldkundig wilt maken. Soms heb je niet veel nodig om tot een mooi resultaat te komen. De nieuwe ontwerpen van Koningkaart zijn versierd met prachtige gouden of zilveren foliedruk, waardoor je belangrijke elementen eruit kunt laten springen. Wat dacht je van de naam van je kleintje in prachtige zilveren typografie of enkel een aantal hartjes met goudfolie. Op die manier krijgt een eenvoudig ontwerp een hele stijlvolle uitstraling!

geboortekaartjes met zilverfolie

Geboortekaartjes in iedere categorie

Foliedruk is niet alleen mooi op minimalistische geboortekaartjes, maar past goed bij iedere categorie. Zo is het bijvoorbeeld heel mooi om bladeren met goudkleur aan je botanische ontwerp toe te voegen. Of wat dacht je van heel veel kleine sterretjes in foliedruk? Wil je de kaart nog meer personaliseren? Kies dan voor een geboortekaartje met foto en label. Deze stijlvolle ontwerpen kun je zelf in elkaar zetten door een label met gouden hartje en foto toe te voegen. Super lief toch?

geboortekaartjes goudfolie

Heb je hulp nodig of heb je vragen over onze nieuwe collectie geboortekaartjes met goudfolie Of wil je een ontwerp omzetten naar een ontwerp met folie? Dat kan allemaal. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons ervaren team staat klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Is het kaartje helemaal naar wens aangepast en ben je benieuwd naar het gedrukte resultaat? Bestel de eerste drukproef voor €2,00 en ontvang een leuk extraatje!