6 tips voor kraamcadeaus

Geplaatst op: 30 okt 2017

Je vriendin, zus, kennis of collega heeft een baby gekregen en jij komt de kleine baby bewonderen. Maar wat neem je nou mee voor zo’n klein hummeltje? Kleding voor de kleine is enorm persoonlijk en wordt daarom niet altijd gewaardeerd. Speelgoed dan? Ook niet altijd welkom, het neemt veel ruimte in beslag en het eerste jaar zal er niet naar om worden gekeken.

tips voor leuke kraamcadeaus


Maar wat dan wel?! Hierbij 6 tips voor een altijd geslaagd kraamcadeau! Want als de mama blij is, is de baby blij en ben jij blij.


1. Iets voor de moeder

Koop iets voor je vriendin, zus, kennis of collega! Negen maanden lang heeft ze een kind gedragen en vervolgens deze op de wereld gezet. Best een prestatie, en daarom verdient ze zelf zeker wat moois of lekkers.

 

2. Luiers

Misschien niet een al te spannend en origineel cadeau maar altijd welkom. Gemiddeld gaan er zo’n tien luiers per dag doorheen dus een extra pak is altijd welkom.

 

3. Waardebonnen

Nog zoiets, het lijkt saai om te geven maar eerlijk toegegeven, ben jij niet ook blij als je zelf kan uitkiezen wat je nodig hebt?

 

4. Boekjes

Er zijn enorm veel leuke kinderboeken te vinden, om voor te lezen of voor de kleintjes om zelf te ontdekken. En het grootste voordeel, het neemt niet veel ruimte in dus je kunt er nooit te veel van krijgen!

 

5. Thuisbezorgd bon

Na een dag lang zorgen voor een pasgeborene schiet het zorgen voor jezelf er nog wel eens bij in. Niks is dan zo lekker om vanaf de bank je favoriete eten te bestellen!

 

6. Echte twijfel? Vraag het aan de ouders!

Waar hebben de ouder behoefte aan? Is er iets wat ze echt nodig hebben of kopen ze alles in een bepaald thema?

  


Geschreven door:

Aukje van Rossum, 25 jaar, is onlangs moeder geworden van June en ontdekt elke dag iets nieuws op het gebied van ouderschap.