Zachtgroene pocketfold

Plaatsingsdatum 09-07-2024

Dit is misschien wel de chicste kaart uit onze collectie. Perfect voor wie op zoek is naar een moderne, strakke vorm om een geboorte aan te kondigen, met (letterlijk!) een klassiek randje. In deze pocketfold is ruimte voor alles. Uiteraard staat de informatie die iedereen wil weten erin, zoals de naam, de geboortedatum, de lengte en het gewicht van jullie kindje. Maar ook een lief gedichtje en wat foto’s ontbreken niet. En toch is deze geboortekaart het toonbeeld van elegantie. Het zit ‘m bij deze luikgevouwen kaart in de details: het met de hand gescheurde randje, de sierlijke typografie en het fijne garen. De wikkel wordt gedrukt op een stevig 300 grams karton, met een beetje textuur. De fotootjes van jullie kleintje die we op het rechterpaneeltje plakken, maken het tot een heel lief, persoonlijk geboortekaartje. Ten slotte maakt de ‘jippie!’ op de bijpassende sluitzegels het ook nog eens heel feestelijk en knus geheel. De sluitzegels kun je, net als in stijl ontworpen enveloppen, bijbestellen om er een complete set van te maken. Hier zie je de kaart in een roze variant, maar we hebben hem ook in een prachtige roze tint en in klassiek zwart-wit.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.