Lief Leuk & Eigen

Lief Leuk & Eigen

Heemskerk
Telefoonnummer: 0251 - 200203
E-mailadres: service@liefleukeneigen.nl
Bezoek de website

Op zoek naar nieuwe en leuke geboortekaartjes? Dan ben je bij Lief Leuk & Eigen aan het goede adres. De leukste geboortekaartjes die je direct zelf kan aanpassen. Met de hulp van onze kaartjesexperts. Unieke vormen, papier en designs.

In gesprek met:

Wie zijn Lief Leuk & Eigen

Het sturen van een geboortekaartje is een uniek en bijzonder moment. Waar je veel aandacht en liefde in wilt stoppen. Daarom mag het kaartje en ontwerp ook heel bijzonder zijn en helemaal bij je passen. Lief Leuk & Eigen is begonnen in 2003, met het idee dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om, makkelijk, een mooi geboortekaartje te laten maken. Dat helemaal bij je past. Om er echt een mooie herinnering van te maken, waar je altijd trots op terug kijkt.


Veel keus.


De collectie past zich altijd aan naar de wensen van de klanten, de trends, de nieuwste kleuren en de laatste technieken. Op de site vind je diverse stijlen, ontwerpers en mogelijkheden. Van een lief illustratie kaartje tot een luxe handgeschept kaartje met ambachtelijk folie. Je kan zelf kiezen hoe je jouw kaartje bijzonder maakt. En elk kaartje kan je helemaal naar eigen wens aanpassen. Alles kan! Van mooi folie op je kaartje (goudfolie, zilverfolie, koperfolie of rosegoudfolie) tot kalkpapier tot het afwerken in bijzondere vormen en labeltjes. Altijd een uniek en origineel kaartje.

Uniek en eigen ontwerp.


We werken met talentvolle ontwerpers & illustratoren. Unieke geboortekaartjes van de hand van Ellabellaboem, Gribbeltje en Geertje Aalders vind je op de site. De geboortekaarten zijn gemakkelijk aan te passen met de ontwerp-tool. Plaats eenvoudig de teksten in het kaartje en pas de grootte, kleur en/of het lettertype zelf aan. Je kunt het kaartje zo echt eigen maken.

Een proefkaartje aanvragen is gratis! Je krijgt 2 proefdrukken cadeau. Enveloppen eerder ontvangen? Dat kan ook. En wil je adresetiketten en sluitstickers bijpassend bij het ontwerp van je kaartje dan kan dat ook. Dat is fijn he!Service en kwaliteit.


Geboortekaartjes maak je zelf niet elke dag, maar wij wel! Je mag daarom altijd gebruik maken van de kennis van onze kaartjesexperts. We kijken graag met je mee en doen we voorstellen om je ontwerp nog mooier te maken. Dus bel of mail ons gerust.

Geboortekaartjes van deze ontwerper