Snoesjes

Snoesjes

Rotterdam
Telefoonnummer: 010-3075943
E-mailadres: info@snoesjes.com
Bezoek de website

Je bent vast op zoek naar het perfecte geboortekaartje voor jullie kindje. Met een kaartje van Snoesjes wordt jullie aankondiging in elk geval bijzonder. Neem een kijkje in onze uitgebreide collecties originele, retro en vintage geboortekaartjes.

In gesprek met:

Snoesjes

Wie zijn wij?

Snoesjes is een kaartenshop vol met leuk geboorte- en trouwkaarten die sinds 2011 online is. Onze focus ligt vooral op het ontwerpen van lieve kaartjes met een vintage uitstraling. Daarnaast verkopen wij ook leuke uitnodigingen, sluitzegels en kraamfeestkaartjes.

Onze collectie

Snoesjes heeft een breed aanbod vol echte retro en vintage geboortekaartjes. Onze ontwerpers vinden het leuk om 'ouderwetse' ontwerpen in een nieuw jasje te steken. Hierdoor hebben al onze kaarten een moderne en toch tijdloze uitstraling. Maar wat maakt een geboortekaartje nou echt vintage? Bij vintage of retro kaartjes kun je denken aan drukke patroontjes, ouderwets krantenpapier, poëziealbum plaatjes en retro wiegjes. Combineer dit samen op een ontwerp en je bent al een heel eind in de goede richting.

Waarom Snoesjes?

Zijn jullie op zoek naar een retro ontwerp? Dan zit je bij Snoesjes altijd goed. Onze ontwerpen zijn natuurlijk al heel mooi, maar wil je toch niet iets meer? Dan kun je het kaartje gemakkelijk personaliseren. In onze handige ontwerptool kun je de kaart helemaal naar wens aanpassen. We hebben een grote database aan beelden die je kunt toevoegen. Zo maak je het ontwerp nog unieker en persoonlijker.

Tot slot

Klanttevredenheid staat bij Snoesjes hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant een origineel en passend geboortekaartje ontvangt. Heb je een mooi kaartje gezien en heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
Geboortekaartjes van deze ontwerper