Ooievaar - Zwart Wit

Plaatsingsdatum 25-11-2023

Het fijne ooievaartje van dit geboortekaartje zou zó van een Delfts blauw tegeltje kunnen komen, maar het komt van wezijnzoblij.nl. En als jullie dat willen, dan vliegt het naar jullie! Het tekeningetje op dit babykaartje vormt een prachtig geheel met het gescheurde randje, dat deze geboortekaartjes iets authentieks geeft. Om over de fijne typografie en de spreuk nog maar te zwijgen… Echt een schattig kaartje, nietwaar? Hij is er ook nog in een zachtgroene variant, met nét een andere ooievaar. Bij deze babykaart kunnen jullie kiezen voor zachtroze en -blauwe enveloppen met bijpassende bedrukking. Wil je liever een minder specifieke kleur, dan kan dat natuurlijk. We adviseren graag. De sluitzegels passen overal bij.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.