Zelf Kaartjes

Zelf Kaartjes

Heemskerk
Telefoonnummer: 0251 - 205 160
E-mailadres: team@zelfkaartjes.nl
Bezoek de website

Bij ZELFkaartjes.nl maak je de mooiste geboortekaartjes. De grote beeldbank en gemakkelijke ontwerp-tool zorgen ervoor dat je al je ontwerp-wensen uit kunt laten komen in iedere vorm kaartje. Begin met een basis kaart of ontwerp vanaf een lege kaart.

In gesprek met:

ZELF kaartjes

 

Wat is er fijner dan helemaal zelf kunnen bepalen hoe jouw ontwerp er uit komt te zien? Er komt bij een zwangerschap heel veel op je af en een van de leukste dingen is, bedenken hoe jullie het blije nieuws van de geboorte van jullie kindje aan iedereen gaan brengen. Daar horen de mooiste geboortekaartjes bij vinden wij!

Het persoonlijke en unieke bij het ontwerpen van een geboortekaartje staat bij ons voorop!

 

Een uniek en eigen ontwerp

Je kunt bij ons een van de voorbeeld ontwerpen kiezen en deze aanpassen met jouw tekstenwensen of verder gaan en ook de kleuren, achtergronden en illustraties aanpassen. Haal weg wat je niet mooi vindt en voeg toe wat jouw hartje sneller doet kloppen! En wil je het liever helemaal zelf doen - dat kan ook. Dan kies je een van de lege kaarten en kun je met deze formaten aan de slag.

 

Super makkelijke ontwerptool

Als je een formaat of kaart hebt gekozen dan kun je in de ontwerptool de kaart personaliseren en aanpassen. De ontwerptool is heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor iedereen - Of je nu veel of weinig computerskills hebt! Je kunt teksten - illustraties en achtergronden plaatsten. Hiervan kun je de kleuren aanpassen en de grootte. Ook kun je afbeeldingen roteren, spiegelen en met daar op de kaart zetten waar jij het wilt. Er zijn meer dan 30 lettertypes te kiezen. En met de handige kleurtool - kun je exact jouw kleuren kiezen.

 

Uitgebreide beeldbank

De beeldbank van ZELFkaartjes bestaat uit losse achtergronden en heel veel illustraties in verschillende stijlen. Stoere labels, stempels en de hipste vormen. Ook kun je zelf foto's uploaden en toevoegen. En zoek je een bepaald beeld of illustratie en vind je deze niet terug? Geen probleem! Mail het team van ZELFkaartjes en zij denken graag met je mee!

Want dat is nog een belangrijk punt van ZELFkaartjes: we helpen je graag en vinden heel leuk om jou het geboortekaartje van je dromen te laten maken!

 

Geboortekaartjes van deze ontwerper