Luipaard print met mint

Plaatsingsdatum 27-05-2019

Hip kaartje met een print van de aftekening van een luipaard in de kleuren goud en zwart. De achtergrond heeft een mintgroene kleur. De naam staat in een witte cirkel met een gouden rand. Aan de binnenzijde van de kaart staat links in de achtergrond licht dezelfde luipaard print weergegeven met daarop een cirkel in de kleur goud met een gedichtje. De rechterzijde heeft een mintgroene achtergrond met een geblokt kader in de kleur zwart. Achter de naam staat een leuk gouden kroontje. Door een aanpassing in kleur of toevoeging van een afbeelding of foto is deze kaart geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze kaart is ook leuk te combineren met een Do It Yourself label. Het label kun je zelf vormgeven met een tekst, een foto of een afbeelding voor bijvoorbeeld het kraamfeest. Dit kaartje dien je dan zelf te knippen. Je kunt het label bevestigen aan de kaart met een leuk stukje tape, een touwtje of een leuke paperclip.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Kunst Adelt

Collectie van mooie geboortekaartjes in verschillende genres. Met de designtool in de website kun je heel gemakkelijk een kaartje naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit kaartje? Vul dan onderstaand formulier in en de ontwerper van het kaartje neemt contact met je op.