Handgetekende confetti

Plaatsingsdatum 27-06-2024

Een heel mooi handwerkproduct. Aan dit fijne geboortekaartje ligt een hoop knipwerk ten grondslag. De confetti die je ziet is met de hand uitgeknipt en daarna feestelijk over de scanner uitgestrooid. Het (nieuwe) leven vieren wordt zo wel heel letterlijk! Het schattige labeltje aan deze geboortekaartjes geeft ze nog meer karakter. De geboortedatum van jullie kleintje staat erop, net als op de sluitzegels die je erbij kunt bestellen om er een mooie set van te maken. Nog een mooie, bijpassende envelop erbij en laat het feest maar beginnen! Hier zie je de set in groene tinten. We hebben dit kaartje ook in een roze kleurstelling in onze webshop.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.