Jille Jille

Jille Jille

Amsterdam
Telefoonnummer: 06-81883871
E-mailadres: info@jillejille.nl
Bezoek de website

Ben je zwanger? Bij JilleJille.nl kun je terecht voor trendy geboortekaartjes met silhouet, lief of stoer en nieuw zijn de hippe folie-kaarten. JilleJille.nl staat voor originaliteit, kwaliteit en persoonlijke service. Vraag jouw eigen proefdrukje aa

In gesprek met:

Krijg je een kindje? Van Harte gefeliciteerd!
Dan ben je misschien op zoek naar leuke eigentijdse geboortekaartjes. Bij JilleJille.nl vind je originele kaartjes in verschillende stijlen en formaten die je ook zelf naar eigen idee kunt aanpassen. Al vanaf 2005 is JilleJille een betrouwbare trendzetter op het gebied van kaartjes; hip, lief, stoer of eigenwijs en altijd origineel.
Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de super mooie kaartjes met silhouet, stucturen en waterverf. Nieuw zijn de kaarten met foliedruk, je kunt kiezen uit goudfolie, koperfolie, rosé-, zilver- en zwarte folie. Ook hebben we een grote collectie tweelingkaarten, zelfs drielingkaartjes en een heel bijzondere serie culturen-kaartjes voor wereldse kindjes en adoptie in verschillende formaten.

Wij streven ernaar een kaartje te ontwerpen waar jullie blij van worden, want je wilt de komst van jullie kindje natuurlijk met een mooie passende kaart aankondigen.
Immers, zulke fijne en bijzondere momenten moeten worden gekoesterd!

Personaliseer zelf de teksten en kleuren en/of plaats je eigen foto's in de kaartjes, het gaat allemaal heel eenvoudig.
Bestel dan je eigen proefkaartje bij JilleJille.nl voor maar €1,- zodat je de goede kwaliteit van ons drukwerk zelf kunt beoordelen. Bestel je de kaarten op werkdagen voor 18.00 uur, dan wordt er de volgende dag al geleverd. Heel uniek, wij drukken zelfs ook op zondag!

Heb je nog vragen, bel (085) 743 07 67 of mail ons gerust en we helpen je verder! Je kunt bij JilleJille rekenen op een persoonlijke service, zonder extra kosten passen wij een ontwerpje voor jullie aan.
Veel plezier met rondneuzen en we wensen je een mooie en voorspoedige zwangerschap toe!
www.JilleJille.nl

Geboortekaartjes van deze ontwerper