GUPJE

Plaatsingsdatum 17-03-2022

Wat een super lief geboortekaartje is dit voor jullie zoontje. Helemaal gemaakt met aquarel afbeeldingen van een prachtige boom, konijntjes, uiltje, hertje, vlinders, vogeltje, egeltjes en wildbloemen. Aan de boom hangt een wiegje. De kleuren van de teksten kunnen aangepast worden. Dit kaartje wordt gedrukt op speciaal dik 350grams tintoretto papier, soort handgeschept papier met aquarel reliëf. De basiskaart is prachtig maar kan ook aangepast worden na een bestelling met extra diertjes, boertjes/zusjes die bij het wiegje staan etc. Een gratis basiskaartjes wordt altijd verstuurd zoals het basiskaartje. Als het een bestelling wordt zal Gupje jullie eigen kaartje maken en mailen.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Gupje.com

De geboortekaartjes van GUPJE zijn prachtig! Allemaal kleine kunstwerkjes zijn het, zo mooi. En... mixen/matchen is geen probleem of een ander kleurtje, broertje of zusje erbij of meerdere broertjes/zusjes, ander lettertype, ALLES KAN!!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.