Regenboog

Plaatsingsdatum 21-06-2024

Deze vrolijke regenboogkaart lijkt misschien een vreemd eendje in onze bijt, maar wie wil er nu doorsnee zijn? Met een geboortekaartje als dit, vergeten mensen je in elk geval nooit meer. Welkom lieve baby, wat een feest dat je er bent! Bij wezijnzoblij.nl zijn we met deze babykaart lekker over the top gegaan. Kleur? Ja! Een subtiel glittertje? Ja! Diagonale lijnen? Ja! Maar wees gerust, we hebben wél smaak. De strakke typografie zorgt er namelijk voor dat de boel niet ontspoort. Net als het tekstkaartje, dat (recht!) is gedrukt op gerecycled papier. De fonkeling van de geboortekaart zie je ook in de envelop, die je erbij kunt bestellen om er een mooi geheel van te maken. De diagonaal van de kaart komt terug in het ontwerp van de envelop. Je hoeft ‘m alleen nog maar dicht te plakken met die fijne sluitzegel. Heb je dan een feestelijke set, of niet?

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.