Letterpress (uniek!)

Plaatsingsdatum 19-10-2022

We kunnen er lang en kort over zijn, maar letterpress geboortekaartjes zijn gewoon heel mooi. En extra bijzonder. We maken ze namelijk alleen in opdracht, met handgetekende illustraties en persoonlijke teksten. Zo krijg je dus een super unieke babykaart! Voor letterpresskaartjes heb je altijd een dikke, zachte papiersoort nodig met een vezelrijke structuur. Om deze kaartjes te produceren maakt de drukker naar aanleiding van ons ontwerp een speciale drukvorm (een cliché). Die vorm wordt voorzien van een laagje inkt en dan als het ware ín het dikke papier gedrukt. Daardoor ontstaat er een prachtig diepdruk-effect. Je kunt dus letterlijk met je vingers het hoogteverschil voelen. De inkten voor deze kaarten worden speciaal op kleur gemengd, waardoor je altijd een geboortekaart in volle, rijke kleuren krijgt. Extra leuk is de optie van irisdruk, waarbij de drukker de inkt in een kleurverloop op de cliché aanbrengt. De ene kleur vloeit dan geleidelijk over in de andere. Mooi, of niet dan?!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.