Kaart met sterrenbeeld

Plaatsingsdatum 18-11-2023

Als jullie kindje geboren wordt, weet je eigenlijk nog niet zo veel over hem of haar. En dat is heerlijk, want jullie gaan je baby lekker leren kennen! Eén ding is zeker, en dat is dat iedere pasgeborene direct een sterrenbeeld meekrijgt. Wellicht een houvast bij het kennismaken met het karakter van jullie kindje? Ach, of je nu waarde hecht aan het bijbehorende horoscoop of niet: die sterrenbeelden leveren mooie plaatjes op die het goed doen op deze chique geboortekaartjes! Ze zijn sterk op zich. Door de subtiele lijntjes, de klassieke typografie en uiteraard die fijne scheurrandjes, hebben deze kaarten eigenlijk geen extra’s nodig.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.