Kaart met initiaal - oker

Plaatsingsdatum 31-03-2024

Dat eenvoud mooi is, bewijst dit geboortekaartje. Eén letter en verschillende tinten okergeel, en je hebt een schitterende geboorteaankondiging. Het labeltje knoopten we deze keer niet om de kaart, maar hingen we er bovenaan met een prachtig linnen touwtje. De typografie ten slotte, maakt er echt een geheel van. Uiteraard hebben we ook bij dit babykaartje sluitzegels in stijl ontworpen. Een bijzonder detail aan deze set is het ontwerp van de envelop. Was jullie dat al opgevallen? De envelop en de sluitzegels kunnen jullie bij de kaart bestellen om er een mooi setje van te maken. Deze kaart kunnen we in iedere gewenste kleur aanpassen. Hebben jullie daar dus eigen ideeën bij, laat het dan vooral weten.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.