Handgetekende confetti

Plaatsingsdatum 18-10-2022

Wat een mooi handwerkproduct. Aan dit fijne geboortekaartje ligt een hoop knipwerk ten grondslag. De confetti die je ziet is met de hand uitgeknipt en daarna feestelijk over de scanner uitgestrooid. Het (nieuwe) leven vieren wordt zo wel heel letterlijk! Het schattige labeltje aan deze geboortekaartjes geeft ze nog meer karakter. De geboortedatum van jullie kleintje staat erop, net als op de sluitzegels die je erbij kunt bestellen om er een mooie set van te maken. Nog een mooie, bijpassende envelop erbij en laat het feest maar beginnen! Hier zie je de set in groene tinten. We hebben dit kaartje ook in een groene kleurstelling in onze webshop. Als je helemaal blij wordt van één van de uitvoeringen van deze babykaartjes, dan bestel je natuurlijk die. Maar is het geen leuk idee als bij verschillende vrienden en familieleden nét een ander kaartje op de kast staat? De kleuren van de verschillende varianten vormen een prachtig geheel. Verschillende versies bestellen is dus zeker een optie.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.