Gupje

Plaatsingsdatum 12-11-2021

Wat een super lief geboortekaartje is dit voor jullie zoontje. Het kaartje is nu als voorbeeld gemaakt als basis met een broertje bij de kinderwagen en zacht groen/blauwe waterverf wolk met goudlook details. Naast de kinderwagen staat een silhouet van een hondje. Uiteraard kan Gupje dit allemaal aanpassen naar jullie wensen (ook qua hondensoort...of juist geen hond ;-). Zie ook de extra voorbeelden qua silhouetjes en kleuren (deze zijn met roze maar dienen als voorbeeldjes voor mogelijkheden qua silhouetjes). De basis is met zachtblauw, taupe en goudlook. Dit kunnen ook andere kleuren worden en lettertypes kunnen ook worden aangepast.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Gupje.com

De geboortekaartjes van GUPJE zijn prachtig! Allemaal kleine kunstwerkjes zijn het, zo mooi. En... mixen/matchen is geen probleem of een ander kleurtje, broertje of zusje erbij of meerdere broertjes/zusjes, ander lettertype, ALLES KAN!!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.