Anton Pieck nachthemel

Plaatsingsdatum 01-06-2019

Getekend geboorte kaartje met een warme uitstraling. Afbeelding van een ooievaar staand op een schoorsteen met een baby in een draagzak in de bek. Op de achtergrond zie je de hemel bij nacht met enkele sterren. Aan de onderzijde van de afbeelding staan verschillende huizen. Onder aan de kaart is de naam van de baby weergegeven. Aan de achter- en binnenzijde van de kaart staan kleine roze hartjes. Tevens zijn enkele icoontjes voor het aangeven van het tijdstip van geboorte, het gewicht en de lengte van de baby weergegeven. Links staat een gedichtje als afbeelding. Alle tekst en afbeeldingen zijn in grootte en kleur aan te passen, waardoor je de kaart zowel voor de geboorte van een jongen alsook voor de geboorte van een meisje kunt gebruiken.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Kunst Adelt

Collectie van mooie geboortekaartjes in verschillende genres. Met de designtool in de website kun je heel gemakkelijk een kaartje naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit kaartje? Vul dan onderstaand formulier in en de ontwerper van het kaartje neemt contact met je op.