Gupje

Plaatsingsdatum 13-09-2021

Wat een super lief geboortekaartje is dit voor jullie kleine gupje. Helemaal gemaakt met aquarel afbeeldingen van konijntjes, uiltje, eekhoorntje, vlinders, vogeltje en egeltjes. Aan de boom hangt een wiegje. Grote broer en/of zus staat op zijn/haar teentjes de baby te bewonderen. De naam van jullie kleintje wordt ook met aquarel verf geschilderd. De kleur van de naam kan aangepast worden. Dit kaartje wordt gedrukt op speciaal dik 350grams tintoretto papier, soort handgeschept papier met aquarel reliëf. De basiskaart is prachtig maar kan ook aangepast worden na een bestelling met extra diertjes, boertjes/zusjes en zelfs met boerderijdieren. Zie extra voorbeelden bij K045. Een gratis basiskaartjes wordt altijd verstuurd zoals het basiskaartje. Als het een bestelling wordt zal Gupje jullie eigen kaartje maken en mailen.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Gupje.com

De geboortekaartjes van GUPJE zijn prachtig! Allemaal kleine kunstwerkjes zijn het, zo mooi. En... mixen/matchen is geen probleem of een ander kleurtje, broertje of zusje erbij of meerdere broertjes/zusjes, ander lettertype, ALLES KAN!!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.