Giraffe print roze

Plaatsingsdatum 24-05-2019

Hip kaartje met het patroon van een giraffe vel in kleur roze. De naam staat op een wit vierkant met een gouden rand. Aan de binnenzijde van de kaart links staat het giraffe patroon licht weergegeven met daarop een gedichtje als afbeelding en een klein gouden hartje. Aan de rechterkant staat een dubbel kader in de kleur roze met de afbeelding van een girafje. Door een aanpassing in kleur of toevoeging van een afbeelding of foto is deze kaart helemaal naar eigen wens samen te stellen. De kaart is ook leuk te combineren met een klein Do It Yourself label met bijvoorbeeld de datum of een klein kaartje met de uitnodiging voor de kraamborrel. Je kunt het label bevestigen met een touwtje of lint, een stukje tape of een leuke paperclip. De DIY labels dienen zelf geknipt en bevestigd te worden.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Kunst Adelt

Collectie van mooie geboortekaartjes in verschillende genres. Met de designtool in de website kun je heel gemakkelijk een kaartje naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit kaartje? Vul dan onderstaand formulier in en de ontwerper van het kaartje neemt contact met je op.