Watercolour - Roze

Plaatsingsdatum 23-08-2023

Dit geboortekaartje straalt van het handwerk! Voor dit ontwerp hebben we letterlijk de waterverfdoos en de kwasten van onze eigen kinderen ter hand genomen. Zijn jullie op zoek naar een babykaart met een heel fijne touch van watercolour, dan is dit ’m. Qua kleur is er veel mogelijk met deze kaart. Wij maken jullie kaartjes compleet door de fotootjes er met een feestelijk paperclipje aan te bevestigen. Als jullie het pakketje ontvangen, dan is dat dus lekker al gedaan. Als jullie dat willen, zijn de bijpassende enveloppen en de sluitzegels (met handgetekende hartjes) erbij te bestellen. Die maken het tot een fijn, compleet setje.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.