Pocketfold twisted - blauw

Plaatsingsdatum 29-05-2023

Als je de envelop van dit geboortekaartje opent, open je een cadeautje. Want het is een soort mapje waarin jullie alvast een kleine ‘sneak peek’ van jullie baby’tje weggeven. We hebben de set zó ontworpen dat je er in feite in kunt stoppen wat je wil. Een soort pocketfold dus, maar dan anders. Wij kozen voor een foto van het gezichtje, een detailfoto van de voetjes en een los tekstkaartje. In dit geval staat op dat kaartje een uitnodiging voor een babyborrel, maar misschien willen jullie graag een cadeautip delen of het tekstkaartje liever weglaten. Wat jullie kiezen is aan jullie, wij denken graag met jullie mee.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.