Kraft drieluik - blauw

Plaatsingsdatum 30-09-2022

Kraftpapier verveelt nooit! Dat bewijst dit mooie pocketfold geboortekaartje nog maar eens. En die witte inkt op kraft is natuurlijk helemaal van nu. Is het geen plaatje? Dit is de perfecte keuze als je het graag heel stijlvol houdt, maar wel álles kwijt wil in je babykaart, want: er is ruimte voor een lief gedichtje, je opent met een fijne, persoonlijke openingszin, het tekstkaartje plakken we erin, extra chic!, op subtiele wijze zit er een fotootje van jullie kleintje in de kaart verwerkt, het geheel knopen we dicht met een prachtig, luxe lintje. En dan die logootjes… daar smelt je toch voor?! Als klap op de vuurpijl blijft zo’n wikkelslag babykaart ook nog eens heel mooi open staan als je ‘m ergens neerzet.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.