kalkpapier en illustraties

Plaatsingsdatum 21-11-2022

Snoezig hoor, deze geboortekaart met babyeekhoorntje. En helemaal met de hand getekend. Die eekhoorn is bíjna net zo lief als het kleintje dat jullie binnenkort verwelkomen! Een zonnig geel geboortekaartje met een klassieke typografie, dat perfect is voor schattige babyjongens en -meisjes. Zijn jullie op zoek naar een uniseks geboortekaartje, dan is dit misschien wel jullie kaart! Zie je dat handgescheurde randje? Een lief gedichtje op de voorkant maakt het helemaal af. We kozen hier voor een stukje uit het liedje 'Lovely Day' van Bill Withers, maar als je zelf een mooi tekstje hebt plaatsen we dat natuurlijk!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.