Initiaal - Celadon

Plaatsingsdatum 25-11-2022

Dat eenvoud mooi is, bewijst dit geboortekaartje. Eén letter en verschillende tinten celadongroen, en je hebt een schitterende geboorteaankondiging. Het labeltje is gemaakt van goudkleurig karton met een fijn, subtiel glittertje. We knoopten het deze keer niet om de kaart, maar hingen het er bovenaan met een simpel zwart garen. De typografie ten slotte, maakt er echt een geheel van. Uiteraard hebben we ook bij dit babykaartje sluitzegels in stijl ontworpen. Een bijzonder detail aan deze set is het ontwerp van de envelop. De envelop en de sluitzegels kunnen jullie bij de kaart bestellen om er een mooi setje van te maken. Deze kaart kunnen we in iedere gewenste kleur aanpassen. Hebben jullie daar dus eigen ideeën voor, laat het dan vooral weten.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.