Fotokaart met Kalkwikkel

Plaatsingsdatum 29-12-2022

Zijn jullie op zoek zijn naar een geboortekaartje met foto? Maar vinden jullie het ook heel fijn vinden als de foto niet op zich staat, maar onderdeel is van een geheel? Dan is dit jullie kaartje! De foto komt op een stevig kaartje van kraftpapier. Eromheen vouwen we een mooi semi-transparant wikkel van kalkpapier met een ruitmozaïek. Op de wikkel zetten we de belangrijkste informatie over jullie pasgeboren kindje. Wil je er een mooie set van maken, dan hebben we ook bij dit kaartje enveloppen die voorzien zijn van een adressering in bijpassende typografie en een fijne, strakke sluitzegel in zwart of wit. Deze babykaart met foto is qua tekst bewust heel simpel gehouden. Als jullie het fijn vinden om toch wat meer tekst toe te voegen, dan is er aan de achterkant nog voldoende ruimte om iets persoonlijks neer te zetten.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.