Fotokaart met Kalkpapier

Plaatsingsdatum 27-11-2022

Kiekeboe! Wat een fijne manier om de geboorte van jullie kleintje met jullie vrienden en familie te delen. Heel persoonlijk en toch subtiel, zo onder dat dekentje van kalkpapier. Weinig zo schattig als een handje of voetje van een pasgeboren baby! Kies je dit geboortekaartje, dan zorgen jullie voor een mooie foto en wij voor een prachtige, bijpassende typografie. Afhankelijk van jullie smaak en wat bij de foto past, kun je deze kaart daardoor zo klassiek, stoer, vrolijk, uitbundig of ingetogen maken als je wil. Het is voor dit babykaartje fijn als jullie kunnen zorgen voor een foto waar wat ‘ruimte’ in zit, dan kunnen wij lekker spelen met de tekst en de naam er zo mooi mogelijk bijzetten.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.