Fotokaart met Kalkpapier

Plaatsingsdatum 17-11-2022

Kiekeboe! Wat een fijne manier om het mooie gezichtje van jullie kleintje direct met jullie vrienden en familie te delen. Achter een laagje kalkpapier ligt jullie kindje heerlijk te dutten. Alsof je zó in het wiegje kijkt. Kies je dit geboortekaartje, dan zorgen jullie voor een mooie foto en wij voor een prachtige, bijpassende typografie. Afhankelijk van jullie smaak en wat bij de foto past, kun je deze kaart daardoor zo klassiek, stoer, vrolijk, uitbundig of ingetogen maken als je wil. Het is voor dit babykaartje fijn als jullie kunnen zorgen voor een foto waar wat ‘ruimte’ in zit, dan kunnen wij lekker spelen met de tekst en de naam er zo mooi mogelijk bijzetten. Benieuwd naar een kaart als deze in kleur? Kijk dan eens bij één van de andere uitvoeringen. Vind je het heel leuk om een foto van jullie baby te gebruiken, maar liever niet zijn of haar gezichtje? Dan is er ook een variant waarin een detailfoto is gebruikt. Weinig zo schattig als een handje of een voetje van een pasgeboren baby!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.