Dwarrelende Hartjes - roze

Plaatsingsdatum 05-08-2023

Zacht, schattig en vrolijk, dat zijn de woorden die in je opkomen bij dit ontwerp. De hartjes op deze geboortekaartjes zijn handgetekend en lekker vrolijk. Het ontwerp zoals je het hier zit is natuurlijk perfect als meisjeskaart, maar hij is er ook in het blauw voor een jongetje. En geen nood als je het geslacht nog niet weet of niet zo van het traditionele roze en blauw houdt: de kleurstelling is zó aangepast in iets neutraals. Een schattig detail aan deze kaart zijn de eyelets waarmee de gekleurde strook aan de kaart wordt bevestigd. De hartjes van het strookje komen terug op de enveloppen én op de sluitzegels, die jullie erbij kunnen bestellen om er een compleet setje van te maken. Het kaartje wordt gedrukt op een papiersoort met een mooi reliëf. De strook is van een heel fijne, dunne papierkwaliteit. Een mooi contrast, dus!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.